search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14
MENU CLOSE

Σαμαράς: Θα κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος

27.12.2014 17:03
Σαμαράς: Θα κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος - Media

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές, η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές, κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ. «Έκανα και κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος. Φτύσαμε αίμα για να για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια» τόνισε, θέτοντας τους βουλευτές προ των ευθυνών τους και επιτέθηκε σφοδρά στον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές, η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές, κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ. «Έκανα και κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος. Φτύσαμε αίμα για να για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια» τόνισε, θέτοντας τους βουλευτές προ των ευθυνών τους.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε πως όσοι αρνούνται την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας «συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου, δηλ. με τον πολιτικό εκβιασμό, αποδέχονται πως η χώρα μπορεί να μπει να σε μια νέα περιπέτεια».
 
Όπως είπε, κάθε βουλευτής «θα είναι συνυπεύθυνος για την υπογραφή της ψήφου του και για τις συνέπεις που μπορεί να προκύψουν». Στο σημείο αυτό τόνισε πως «πρέπει να παραμερίσουμε την πολιτική αβεβαιότητα» και απεύθυνε έκκληση στους εκπροσώπους του ελληνικού λαού «να απομακρύνουν τα σύννεφα που μαζεύονται απειλητικά πάνω από τη χώρα». Μάλιστα, ανέφερε πως «αυτή τη φορά το "παρών" θα έχει το ονοματεπώνυμό τους και θα τους θυμάται όλος ο κόσμος και κυρίως η ιστορία».
 
Ο Αντώνης Σαμαράς επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αυτό που λέει ότι θα κάνει αποτελεί τον ορισμό του πιστωτικού γεγονότος. Όπως είπε, όλο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μονομερείς ενέργειες. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος πως αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα τις κερδίσει. «Παρότι με βολεύουν οι εκλογές, εγώ θέλω να δω το πλοίο να δένει με ασφάλεια, στο λιμάνι το ήρεμο»,  πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14