search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:12
MENU CLOSE

Σταθάκης: Περισσότερο ρεαλιστικές οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ από αυτές της κυβέρνησης

28.12.2014 08:09
Σταθάκης: Περισσότερο ρεαλιστικές οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ από αυτές της κυβέρνησης - Media

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε συνολική διαπραγμάτευση του χρέους, χωρίς μονομερείς ενέργειες, εάν εκλεγεί κυβέρνηση», τονίζει ο Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξή του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε συνολική διαπραγμάτευση του χρέους, χωρίς μονομερείς ενέργειες, εάν εκλεγεί κυβέρνηση», τονίζει ο Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξή του.
 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υποστήριξε ότι «οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ φαντάζουν περισσότερο ρεαλιστικές από αυτές της σημερινής κυβέρνησης».
 
«Η διαπραγμάτευση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συνολική και θα αφορά τόσο την απομείωση του δημόσιου χρέους σε βιώσιμα επίπεδα, όσο και την αντικατάσταση του Μνημονίου με ένα οικονομικό πρόγραμμα προσανατολισμένο προς την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την ανακούφιση της κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο ότι δεν σκοπεύει να προβεί σε μονομερείς ενέργειες, καθώς θεωρούμε ότι οι προτάσεις τις οποίες κομίζουμε είναι επωφελείς για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Ο κ. Σταθάκης υποστηρίζει ακόμη ότι «το βασικό διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών είναι το αν θα συνεχίσουν οι μνημονιακές μεταρρυθμίσεις ή αν θα μπορέσει ο ελληνικός λαός να γυρίσει μια νέα σελίδα προς μια βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, όπως διακηρύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11