18/01/2019 13:22:52
30.10.2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ H «VETO»: Την Κυριακή στα περίπτερα (Δημοσιεύτηκε στο "Π" 28/10/2009)

Την Κυριακή θα βρίσκεται στα περίπτερα η «VETO», η νέα εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με βασικούς συντελεστές, εκτός από τον ίδιο, τους Παντελή Ζαγοριανίτη, Χρήστο Μουλίνο και Θανάση Λάλα. Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει με δυο εκδόσεις, τη βασική των 2 ευρώ, που θα περιλαμβάνει το κυρίως σώμα 80 σελίδων, το 24σέλιδο οικονομικό ένθετο «VETO FINANCIAL», το 48σέλιδο lifestyle ένθετο «Piazza» και το περιοδικό «VETOmag», αλλά, παράλληλα, θα υπάρχει και η… πλούσια έκδοση που θα κοστίζει 4 ευρώ, με πρώτη προσφορά το «Άξιον Εστί», όπου οι Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Θεόδωρος Δημήτριεφ ερμηνεύουν Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη.

Στη νέα εφημερίδα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Αργυρός ως υπεύθυνος του εξωτερικού δελτίου, ο Πάνος Μπαΐλης ως επικεφαλής του ελεύθερου ρεπορτάζ, ο Αντώνης Καρατζαφέρης ως επικεφαλής του πολιτιστικού ρεπορτάζ, ο Ρίζος Ψύλλος ως υπεύθυνος του τμήματος της ύλης μαζί με αρκετούς υλατζήδες από τον «Ελεύθερο Τύπο» που έκλεισε, η Έλλη Κωνσταντουδάκη θα καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Μανουσακάκης το ρεπορτάζ του υπουργείου Εσωτερικών, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος θα δίνει πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ τις δικές του έρευνες και θέματα θα παρουσιάζει ο Στέφανος Χίος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.