search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Μ. Χρυσοχοΐδης: Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

02.01.2015 16:13
Χρυσοχοΐδης: Ούτε βλέπω εκλογές, ούτε χρειάζονται - Media

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος και υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος και υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε δήλωσή του τονίζει ότι έχει μιλήσει έγκαιρα για τις αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης τόσο στο πεδίο της παράταξης όσο και στο εθνικό πεδίο και πως θα εξακολουθήσει να το κάνει γιατί πιστεύει βαθειά ότι «αυτό είναι το ελάχιστο χρέος μου έναντι του τόπου και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που με έχουν τιμήσει κατ' επανάληψη με την ψήφο τους», παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από την κίνηση του Γ. Παπανδρέου για δημιουργία νέου κόμματος.

«Με αυτό το πνεύμα θα δώσω τη μάχη κι αυτή τη φορά στη Β' Αθήνας μέσα από το κόμμα μου το ΠΑΣΟΚ, αγωνιζόμενος για την πρόοδο του τόπου και για την προοπτική μιας μεγάλης, ισχυρής και ενωμένης κεντροαριστεράς», σημειώνει.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χρυσοχοϊδη:

«Η ανόρθωση της χώρας και η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της απαιτούν μια ενιαία, ισχυρή κεντροαριστερά που είναι άλλωστε ταυτισμένη ιστορικά, όσο καμία άλλη παράταξη, με την δημοκρατία και την πρόοδο. Στην παρούσα φάση η κεντροαριστερά είναι κατακερματισμένη και παρά το ότι η ευθύνη έναντι του τόπου θα επέβαλε να έχει επικρατήσει στο εσωτερικό της μια λογική συνεννόησης ώστε να δώσει την επικείμενη κρίσιμη εκλογική μάχη ενωμένη και με αξιώσεις καταγραφής της ως το ισχυρότερο μπλοκ προοδευτικής διακυβέρνησης, εντούτοις δεν συνέβη αυτό.

Έχω μιλήσει έγκαιρα για τις αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης και στο πεδίο της παράταξης και στο εθνικό πεδίο. Θα εξακολουθήσω να το κάνω γιατί πιστεύω βαθειά ότι αυτό είναι το ελάχιστο χρέος μου έναντι του τόπου, αλλά και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που με έχουν τιμήσει κατ' επανάληψη με την ψήφο τους. Με αυτό το πνεύμα θα δώσω τη μάχη κι' αυτή τη φορά στη Β΄ Αθήνας μέσα από το κόμμα μου το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόμενος για την πρόοδο του τόπου και για την προοπτική μιας μεγάλης, ισχυρής και ενωμένης κεντροαριστεράς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:20