search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:45
MENU CLOSE

Το «Θεσσαλονίκη Plus» παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας

03.01.2015 07:29
Το «Θεσσαλονίκη Plus» παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας - Media

Χωρίς πολλές εσωκομματικές γκρίνιες για τις συμμαχίες, αναμένεται να κυλήσουν οι σημερινές εργασίες των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζουν για την  προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές. 

Χωρίς πολλές εσωκομματικές γκρίνιες για τις συμμαχίες, αναμένεται να κυλήσουν οι σημερινές εργασίες των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζουν για την  προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου ξεκινούν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής  (θα είναι κλειστή για τους δημοσιογράφους) η οποία θα οριστικοποιήσει την εισήγησή της προς το Διαρκές Συνέδριο αναφορικά με το πρόγραμμα και τις συμμαχίες.

Το Διαρκές Συνέδριο θα ανοίξει το απόγευμα με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 7.30μ.μ. στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο (εκεί θα πραγματοποιηθούν όλες οι εργασίες του διημέρου).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  αναμένεται να επαναλάβει την ανάγκη το κόμμα να κατακτήσει την αυτοδυναμία και να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή νίκη ώστε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει «λυμμένα τα χέρια» του για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και την υλοποίηση του προγράμματός του. 

Επίσης αναμένεται να απαντήσει στο κλίμα φόβου που καλλιεργεί η ΝΔ η οποία υπό τον σλόγκαν περί «αλήθειας» έχει εξαπολύσει σκληρή επίθεση διαστρέβλωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Γιάννη Τόλιο και τις αναφορές του στο μορατόριουμ πληρωμών στους τόκους και τα χρεολύσια αλλά και στα έντοκα γραμμάτια.

Βασικός κορμός της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα ωστόσο θα είναι η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.  Πρόκειται για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το οποίο είναι συμπληρωμένο και επικαιροποιημένο – εξ ου και η ονομασία «Θεσσαλονίκη Plus».

Οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου θα συνεχιστούν αύριο  με τις ομιλίες στελεχών και μελών του κόμματος και θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ της Κυριακής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:45