search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Ταραχή στον Πήγασο (Δημοσιεύτηκε στο “Π” 28/10/2009)

30.10.2009 11:51

Σε ανύποπτη στιγμή ο Φώτης Μπόμπολας είχε πει ότι «το “Έθνος” είναι μια επιχείρηση που αιμορραγεί καθημερινά».

Σε ανύποπτη στιγμή ο Φώτης Μπόμπολας είχε πει ότι «το “Έθνος” είναι μια επιχείρηση που αιμορραγεί καθημερινά». Η αιτιολογία εκ μέρους της διοίκησης για τις απολύσεις της περασμένης εβδομάδας, τριών εργαζομένων στα περιοδικά του ομίλου, ήταν οι περικοπές που είναι αναγκαίες. Συγκεκριμένα, «αρμοδίως» ειδοποιήθηκαν ότι απολύονται μια δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, εργαζόμενη για 20 χρόνια στο «Έθνος» και δυο εργαζόμενοι, μελη της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ, από το περιοδικό «Ιδανικό Σπίτι».

Τη Δευτέρα στο «Έθνος» πραγματοποιήθηκε συνέλευση των συντακτών, στην οποία παρευρέθηκε σύσσωμη σχεδόν η ΕΣΗΕΑ καθώς και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Σταμάτης Νικολόπουλος. Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Παναγιώτης Ράμμος και ο διευθυντής της εφημερίδας Γιώργος Χαρβαλιάς έγιναν μπίλιες, όταν ο τελευταίος – συνοψίζοντας την άποψη του Μπομπολαίικου για όλα αυτά – ψέλλισε κάτι περί κατεβάσματος των ρολών στο μαγαζί αν υπάρχουν συνέχεια αντιδράσεις. Φοριέται πολύ τελευταία. Λουκέτο, η νέα μόδα στις απειλές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24