17/12/2018 22:43:55
30.10.2009

Ταραχή στον Πήγασο (Δημοσιεύτηκε στο "Π" 28/10/2009)

Σε ανύποπτη στιγμή ο Φώτης Μπόμπολας είχε πει ότι «το “Έθνος” είναι μια επιχείρηση που αιμορραγεί καθημερινά». Η αιτιολογία εκ μέρους της διοίκησης για τις απολύσεις της περασμένης εβδομάδας, τριών εργαζομένων στα περιοδικά του ομίλου, ήταν οι περικοπές που είναι αναγκαίες. Συγκεκριμένα, «αρμοδίως» ειδοποιήθηκαν ότι απολύονται μια δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, εργαζόμενη για 20 χρόνια στο «Έθνος» και δυο εργαζόμενοι, μελη της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ, από το περιοδικό «Ιδανικό Σπίτι».

Τη Δευτέρα στο «Έθνος» πραγματοποιήθηκε συνέλευση των συντακτών, στην οποία παρευρέθηκε σύσσωμη σχεδόν η ΕΣΗΕΑ καθώς και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Σταμάτης Νικολόπουλος. Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Παναγιώτης Ράμμος και ο διευθυντής της εφημερίδας Γιώργος Χαρβαλιάς έγιναν μπίλιες, όταν ο τελευταίος – συνοψίζοντας την άποψη του Μπομπολαίικου για όλα αυτά – ψέλλισε κάτι περί κατεβάσματος των ρολών στο μαγαζί αν υπάρχουν συνέχεια αντιδράσεις. Φοριέται πολύ τελευταία. Λουκέτο, η νέα μόδα στις απειλές...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.