search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Ψαρεύει από τη Χρυσή Αυγή – Ο Χρ. Αλεξόπουλος στο ΛΑΟΣ (Video)

05.01.2015 08:46
Ψαρεύει από τη Χρυσή Αυγή - Ο Χρ. Αλεξόπουλος στο ΛΑΟΣ (Video) - Media

Την κάθοδο του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου με το ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

 
Την κάθοδο του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου με το ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.
 
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, είχε εκλεγεί τον Ιούνη του 2012 με τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, όμως μετά τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών για εγκληματική δράση, ήταν εκείνος που μαζί με τον Στάθη Μπούκουρα αποχώρησαν από την κοινοβουλευτική ομάδα. Έδωσε μάλιστα ψήφο στον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
 
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητά του, ότι ο ΛΑΟΣ θα μπει στη βουλή, ενώ τόνισε ότι «με τη ΝΔ του Σαμαρά είναι δύσκολο να συννενοηθείς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03