search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:38
MENU CLOSE

Πυρήνες για Ξηρό: «Για την προσπάθεια άξιζε…»

05.01.2015 17:52
Πυρήνες για Ξηρό: «Για την προσπάθεια άξιζε...» - Media

Με κείμενο τους τα προφυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς σχολιάζουν τη σύλληψη Ξηρού και τις φήμες ότι σχεδίαζε να επιτεθεί στις φυλακές Κορυδαλλού προκείμενου να τους απελευθερώσει.

Με κείμενο τους στην ιστοσελίδα InterArma τα προφυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ σχολιάζουν τη σύλληψη Ξηρού και τις φήμες ότι σχεδίαζε να επιτεθεί στις φυλακές Κορυδαλλού προκείμενου να τους απελευθερώσει.
 
Ολόκληρη η ανάρτηση:
 
«Για την προσπάθεια… άξιζε
 
Δεν πρόκειται να χαρίσουμε ούτε μια λέξη που θα ξεκλείδωνε πληροφορίες στον εχθρό. Η απόδραση από τη φυλακή είναι ο μόνος σκοπός και προορισμός ενός αιχμάλωτου αναρχικού αντάρτη πόλης. Η λέξη “απόδραση” είναι το συμπυκνωμένο νόημα της ελευθερίας που ανατινάζει τα τείχη της φυλακής που κλείδωσαν τις ζωές μας. Τη λέξη αυτή εμείς οι αιχμάλωτοι αναρχικοί της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν την ξεχάσαμε ποτέ κι ας μας ξέχασαν οι περισσότεροι. Οι δικαστές μας καταδίκασαν να ζούμε χρόνια σαν ανθρώπινες σκιές μέσα σε κλειδωμένα κτήρια, αλλά δεν μπόρεσαν να κλειδώσουν τις ανυπότακτες επιθυμίες μας.
 
Κάθε νύχτα στις περιπλανήσεις του μυαλού δραπετεύουμε σε ένα κόσμο δίχως φυλακές, ένοπλους φρουρούς και κλειδωμένες ψυχές. Και αν κάθε πρωί το κλειδί του φύλακα μάς επιστρέφει στην τσιμεντένια πραγματικότητα της φυλακής, ξέρουμε πως κάποια στιγμή η μέρα μας θα έρθει και θα ονειρευτούμε την αναρχία μας με ανοιχτά μάτια. Το γκλανγκ-γκλανγκ της κλειδαριάς καθώς κλείνει σφυρηλατεί το μίσος μας για τη φυλακή. Η κάθε αποτυχία, η κάθε σύλληψη, το κάθε λάθος μάς πεισμώνει ακόμα πιο πολύ. Και αν πέσουμε τρεις φορές, τέσσερις φορές θα σηκωθούμε.
 
Δεν υπάρχει νίκη ή ήττα, υπάρχει μόνο αγώνας. Ξέρουμε πως το αναρχικό αντάρτικο πόλης και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είναι μια μάχη ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Σε αυτή τη μάχη μπορεί να χαθούν όπλα, εκρηκτικά, κρησφύγετα, αυτοκίνητα, χρήματα, όμως όλα αυτά ξαναβρίσκονται. Αυτό που δεν χάνεται είναι οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που μάς έκαναν να νιώσουμε ότι η μέρα μας θα έρθει και θα πούμε “αντίο” στη φυλακή χωρίς επιστροφή.
 
Σε αυτές τις ώρες που ο εχθρός θριαμβολογεί στέλνουμε το πιο ζεστό συνωμοτικό χαμόγελό μας σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, χωρίς όνομα, που σήμερα καταζητούνται απ’ τις αστυνομικές αρχές του νόμου και της τάξης. Γι’ αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, χωρίς όνομα, αξίζει να συλλαβίσουμε ξανά τη διαρκή υπόσχεση: “η μέρα μας θα έρθει”.
 
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
 
Η λερναία Ύδρα των Πυρήνων της Φωτιάς δεν πρόκειται να σταματήσει.
Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή.
 
Πυρήνας φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς
Αργυρού Παναγιώτης
Πολύδωρος Γιώργος
Οικονομίδου Όλγα
Τσάκαλος Γεράσιμος
Τσάκαλος Χρήστος
Χατζημιχελάκης Χάρης
Μαυρόπουλος Θεόφιλος
Νικολόπουλος Γιώργος
Νικολόπουλος Μιχάλης
Μπολάνο Δαμιανός
 
ΤΙΠΙΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36