search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Μ. Κουμανταρέα-Αναζητείται ο συνεργός-Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για τους 2

06.01.2015 11:32
«Δείχνουν» ο ένας τον άλλον ως δράστη του εγκλήματος οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα. - Media

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δολοφόνου του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Αναζητείται και ο συνεργός του. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για τους 2.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δολοφόνου του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.
 
Πρόκειται για έναν 25χρονο Ρουμάνο ενώ αναζητείται ένας 29χρονος ομοεθνής του.
 
Ο Ρουμάνος συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.
 
Αποτυπώματα και γενετικό υλικό ταυτοποιήθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.
 
Και οι δύο άνδρες ανήκουν στην κύκλο των προσωπικών επαφών του συγγραφέα και υποστηρίζουν πως σκοπός τους ήταν να πάρουν χρήματα που θεωρούσαν ότι είχε ο συγγραφέας από πρόσφατη πώληση σπιτιού.    
 
Ο δράστης υποστηρίζει πως δεν στραγγάλισαν το θύμα τους ότι απλώς τον έσπρωξαν, έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να πεθάνει, ισχυρισμός που δεν συμβαδίζει όμως με τα ευρήματα των ιατροδικαστών.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου υπηκόου Ρουμανίας καθώς και του ασύλληπτου συνεργού του που κατηγορούνται για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, πριν έναν μήνα στην Κυψέλη.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, της απόπειρας ληστείας από κοινού και της αντίστασης κατά της Αρχής κατά του συλληφθέντος δράστη.Ο 25χρονος παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει από την Εισαγγελία διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων των δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:07