search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Ο Μπιλ Κλίντον, ο πρίγκιπας Άντριου και η βίλα των οργίων

07.01.2015 07:11
Ο Μπιλ Κλίντον, ο πρίγκιπας Άντριου και η βίλα των οργίων  - Media

Νέες αποκαλύψεις για τη βίλα των οργίων του μεγαλοεπιχειρηματία της Wall Street, Τζέφρι Έπσταϊν στην Καραϊβική στην οποία εξανάγκαζε ανήλικες να γίνονται «σκλάβες του σεξ» των επώνυμων φίλων του.

Νέες αποκαλύψεις για τη βίλα των οργίων του μεγαλοεπιχειρηματία της Wall Street, Τζέφρι Έπσταϊν στην Καραϊβική στην οποία εξανάγκαζε ανήλικες να γίνονται «σκλάβες του σεξ» των επώνυμων φίλων του.
 
Σύμφωνα με τη Daily Mail ,ο Επσταϊν είχε μια τεράστια ατζέντα με τηλεφωνικούς αριθμούς, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διευθύνσεις σπιτιού και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Χωρίς αυτό να αποδεικνύει την εμπλοκή στο σεξουαλικό σκάνδαλο όσων αναφέρονται σε αυτή, η εν λόγω  ατζέντα δείχνει το μέγεθος των διασυνδέσεων που είχε ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Wall Street.
 
Η καταγγελία που καίει τον Πρίγκιπα Άντριου και η εμπλοκή του Μπιλ Κλίντον
 
Στην ατζέντα του Επσταϊν, υπήρχαν πολλά στοιχεία επικοινωνίας με πολλούς διάσημους όπως ο Μιγκ Τζάκερ, η πρώην γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα αλλά  και η κόρη του Ιβάνκα καθώς και μια λίστα με τα ονόματα γυναικών κάτω από τη λέξη «μασάζ», αλλά και 21 τηλεφωνικοί αριθμοί για τον Μπιλ Κλίντον.
 
Η σχέση του Έπσταϊν με τον Κλίντον είναι γνωστή από παλιά, ενώ είναι γνωστό ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε πετάξει με το ιδιωτικό τζετ του μεγαλοεπιχειρηματία μεταξύ του 2002 και του 2005 αρκετές φορές, τόσο για φιλανθρωπικούς λόγους προς την Αφρική, όσο και προς το ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική, όπου όπως αποκαλύφθηκε αργότερα διοργάνωνε τα πάρτι των οργίων κάτι το οποίο και ο ίδιος παραδέχθηκε σε δικαστήριο το 2008 και οδηγήθηκε στη φυλακή για 18 μήνες.

Στη λίστα των καλεσμένων φέρονται να είναι ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας και «χαϊδεμένο» παιδί της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας μάλιστα, φέρεται να είχε φιλοξενήσει τον Επστάιν στο στο ιδιωτικό καταφύγιο της Βασίλισσας στη Σκωτία.
 

Οι κατηγορίες της «Τζέιν νούμερο 3» ή αλλιώς Βιρτζίνια Ρόμπερτς, στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του πρίγκιπα Άντριου, κάνουν άνω κάτω το Μπάκιγχαμ την ώρα που μια άλλη γυναίκα που δεν κατονομάζεται στην μηνυτήρια αναφορά της «δείχνει» τον Κλίντον ως έναν από τους τακτικούς επισκέπτες της ροζ βίλας του Έπσταϊν.
 
Το έγγραφο προέρχεται από μια δικογραφία του 2011,ωστόσο, παίρνει άλλη διάσταση τώρα, στον απόηχο του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία με τον πρίγκιπα Αντριου, καθώς η Βιρτζίνια Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι  όταν ήταν ακόμη ανήλικη είχε υπάρξει «σεξουαλική σκλάβα»  πάμπλουτου επιχειρηματία καθώς και ότι είχε αναγκαστεί να έρθει σε ερωτική επαφή με τον πρίγκιπα Αντριου  στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική, σε ένα σεξουαλικό όργιο όπου μετείχαν και άλλα ανήλικα κορίτσια, κατ' εντολή του Τζέφρι Επστάιν.
 
Ποια άλλα ονόματα αναφέρονται στην ατζέντα
 
Στην λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα και άλλων πολιτικών των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ. Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχουντ Ολμέρτ είναι καταχωρημένος με τρεις διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ καταγράφεται μια φορά, ενώ ο Λόρδος Πίτερ Μάντελσον είναι συνδεδεμένος με 10 τηλεφωνικούς αριθμούς. Επίσης, στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα και το όνομα του πρώην Αμερικανού γερουσιαστή Τζορτζ Μίτσελ.  Ακόμη, στην ατζέντα του 'Επσταϊν έχουν καταγραφεί 18 συνομιλίες με την πρώην σύζυγο του πρίγκιπα Αντριου, Σάρα Φέργκιουσον στην οποία είχε δάνεισε ένα τεράστιο ποσό το 2010 για να καλύψει τα χρέη της.
 
Επίσης, περιλαμβάνονται τα ονόματα του αδελφού της Νταϊάνα, καθώς και αυτά των: Μπάρμπαρα Γουόλτερς, Αλεξ Μπάλντγουν, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Λιζ Χάρλεϊ, Τομ Φορντ, Τζον Κλις, Μίνι Ντράιβερ, Ντάστιν Χόφμαν, Μπόμπι Κένεντι Τζούνιορ, Εντουαρντ Κένεντι, Χένρι Κίσινγκερ, Ρούπερντ Μέρντοχ, Τζάνις Ντίκινσον, Μαρί Χελβίν, Αντζι Εβερχαρτ, Κάρτνεϊ Λαβ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:02