search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Όχι άλλες διασημότητες στα ψηφοδέλτια!

07.01.2015 09:55
Όχι άλλες διασημότητες στα ψηφοδέλτια! - Media

Καλό θα είναι όλα τα κόμματα να συμφωνήσουν ώστε οι υποψήφιοι βουλευτές που θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτιά τους να πληρούν τις αυτονόητες προϋποθέσεις προκειμένου η σύνθεση της Βουλής να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε ανθρώπινο δυναμικό.

Καλό θα είναι όλα τα κόμματα να συμφωνήσουν ώστε οι υποψήφιοι βουλευτές που θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτιά τους να πληρούν τις αυτονόητες προϋποθέσεις προκειμένου η σύνθεση της Βουλής να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε ανθρώπινο δυναμικό. Δυστυχώς, στην τελευταία Βουλή, τη χειρότερη όλων από όσες έχουμε υπόψη μας, εκτός από αλήτες, μπράβους και εγκληματίες, παρατηρήσαμε και μια σειρά γραφικών φαινομένων που δεν τιμούν το Κοινοβούλιο και δεν συμβάλλουν στη λύση των δυσεπίλυτων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Ας σταματήσει ακόμα και αυτή η ανόητη πλειοδοσία σε διαφόρων ειδών και κατηγοριών διασημότητες. Από μόνη της η διασημότητα δεν αποτελεί αξιόπιστη εγγύηση για τη σωστή διαχείριση των τυχών της χώρας…
 
Αλλά ταυτόχρονα και οι ψηφοφόροι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ας μελετήσουν περισσότερο τα πρόσωπα και τις ικανότητες εκείνων στους οποίους θα εμπιστευτούν το παρόν και το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και της πατρίδας.
 
Κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε.
 
Ας αρχίσουμε από τους εαυτούς μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48