search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:12
MENU CLOSE

Φτηνά και αχρείαστα…

05.09.2010 23:08
oldphotos128342573881.jpg

Μέχρι σήμερα, πολλοί από εμάς δυσκολεύονταν στην κατάποση των φαρμακευτικών σκευασμάτων, είτε λόγω παιδικού τραύματος είτε λόγω στοματοφαρυγγικής ανατομίας είτε λόγω γεύσης είτε λόγω … τιμής.

Μέχρι σήμερα, πολλοί από εμάς δυσκολεύονταν στην κατάποση των φαρμακευτικών σκευασμάτων, είτε λόγω παιδικού τραύματος είτε λόγω στοματοφαρυγγικής ανατομίας είτε λόγω γεύσης είτε λόγω … τιμής. Ε, λοιπόν… η τελευταία αυτή αιτία τείνει να εκλείψει… Από την ερχόμενη Δευτέρα 4.000 φάρμακα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και κάποια ιδιαίτερα τσουχτερά, θα κυκλοφορούν στην αγορά με τιμές μειωμένες μέχρι και κατά 60%… (Η μεσοσταθμική μείωση θα είναι 20%) Το νέο Δελτίο Τιμών εκπονήθηκε και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (υπουργού θέλοντος) από την αρμόδια υπουργό, Λ. Κατσέλη…  Μένει να ελεγχθούν στο έπακρο (ηλεκτρονικώ τω τρόπω) και οι υπερσυνταγογραφήσεις, για να αρχίσουν να ανασαίνουν τα οικογενειακά και τα ασφαλιστικά Ταμεία. Οι τιμές των φαρμάκων θα παρακολουθούνται από το αρμόδιο Παρατηρητήριο και θα επικαιροποιούνται τρεις φορές τον χρόνο… Αχρείαστα να ’ναι, αλλά φτηνά ας είναι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07