search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ κάνει «ντεμπούτο» στην πολιτική η Ντόρα Πάλλη

07.01.2015 11:36
Με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ κάνει «ντεμπούτο» στην πολιτική η Ντόρα Πάλλη - Media

Το «βάπτισμα του πυρός» στην πολιτική παίρνει η κόρη της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, Ντόρα

Το «βάπτισμα του πυρός» στην πολιτική παίρνει η κόρη της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, Ντόρα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», η Ντόρα Πάλλη, κόρη της επί σειράς ετών πολιτικού της ΝΔ, που έχει επιτελέσει υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης, κατεβαίνει στην αρένα της πολιτικής με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Β’ Αθηνών, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ποια είναι η Ντόρα Πάλλη
 
Η Ντόρα Πάλλη είναι Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΔΚΟΕ, που απευθύνονται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με αυτή την ιδιότητα η Ντόρα έχει επισκεφθεί πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, έχει παραδώσει διαλέξεις σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο και έχει παραστεί σε διεθνή συνέδρια για τον αθλητισμό, την ειρήνη και την ανάπτυξη.

Η Ντόρα Πάλλη είναι Σύμβουλος Έκδοσης παιδικών εκπαιδευτικών Βιβλίων. Έχει επιμεληθεί πολλά βιβλία, μεταξύ άλλων:

– «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», βιβλίο που αφορά τον σχολικό εκφοβισμό, έκδοση Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και Βρετανικού Συμβουλίου
– «Χρώματα για την Ειρήνη. Διασκεδάζοντας…μαθαίνω για την Ολυμπιακή Εκεχειρία», εκπαιδευτικό βιβλίο ζωγραφικής, έκδοση Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Στόχος του βιβλίου είναι τα παιδιά, μέσα από εικόνες και σκίτσα, να γνωρίσουν τις αρχές του Ολυμπισμού, την Ολυμπιακή Εκεχειρία και τις προεκτάσεις της στην καθημερινή ζωή.
– «Επιχείρηση Εκεχειρία», ένα βιβλίο-κόμικς, σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την Unesco, και το Διεθνές Ίδρυμα Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Το βιβλίο τυπώθηκε σε 7 γλώσσες, διατέθηκε σε 80 χώρες, ενώ παράλληλα εντάχθηκε στο πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (2003).

Πριν την ένταξή της στο Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η Ντόρα εργάστηκε ως σύμβουλος Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, και στο Υπουργείο Πολιτισμού κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.

Η Ντόρα Πάλλη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διαχείριση Πληροφορικών Συστημάτων από το London School of Economics & Political Science, από όπου αποφοίτησε με έπαινο, και τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University Business School, London.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:05