search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από Γεωργιάδη – Μουρούτη, με αφορμή το μακελειό στο Παρίσι

07.01.2015 15:09
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από Γεωργιάδη - Μουρούτη, με αφορμή το μακελειό στο Παρίσι  - Media

Ως ευκαιρία για νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είδαν το μακελειό στη γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης. 

Ως ευκαιρία για νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως βρήκαν το μακελειό στη γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.

«Το χτύπημα στο Παρίσι μπορεί να αποδειχθεί για την Ευρώπη το τέλος της αθωότητος με το Ισλάμ. Οι του Σύριζα εδώ λένε να ανοίξουν τα σύνορα» και «Μακελειό στο Παρίσι: 11 νεκροί από επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo, κάποιοι δεν ήθελαν ούτε τον φράχτη στον Έβρο» έγραψε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Συνεχίζει να μην σας αρέσει ο φράχτης στον Εβρο να υποθέσω…», σχολίασε ο Γ. Μουρούτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:11