29/02/2020 03:15:40

Τρία... ΠΑΣΟΚ στηρίζει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα

Τρία... ΠΑΣΟΚ στηρίζει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα - Media

Τρία πασοκογενή κόμματα, το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και το Ποτάμι, στηρίζει στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο και τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γ. Παπανδρέου, είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Σεργκέι Στάνισεφ, ο οποίος ενημερώθηκε για την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
 
Οπως ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ, «ο κ. Στάνισεφ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη και στο ρόλο του ως εγγυητή της πολιτικής και θεσμικής σταθερότητας στην Ελλάδα».
 
Σύμφωνα, πάντως, με έγκυρες πληροφορίες από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο Σ. Στάνισεφ είπε στον Γ. Παπανδρέου ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στις ελληνικές εκλογές, θα υποστηρίξει τρία κόμματα: Το ΠΑΣΟΚ, Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Το Ποτάμι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.