17/12/2018 01:40:47
30.10.2009

Γόρδιος δεσμός στην Κάντζα(Δημοσιεύτηκε στο "Π" 28/10/2009)

Η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί όταν μπή καν στην τηλεόραση του Alpha τα περί μεναν αλλιώς τα πράγματα. Και ενδεχομένως να είχαν και αυτοί τις καλύτερες προθέσεις και ιδέες για το κανάλι που αποκτούσαν.

Ωστόσο, δεν είχαν... ιδέα από την ελλη νική τηλεοπτική πραγματικότητα και δεν βρήκαν και ανθρώπους να τους κάνουν πενη νταράκια το πώς λειτουργεί εδώ το σύστημα. Μάλλον δεν το θέλησαν και οι ίδιοι.

Προσπάθησαν να μειώσουν τα κόστη ου σιαστικά χωρίς επιτυχία, έκαναν δυο εθε λουσίες που αποψίλωσαν τον σταθμό από τα περισσότερα ικανά στελέχη του και μετέ τρεψαν τον... φουλ της ενημέρωσης Alpha σε πλήρους ψυχαγωγίας, κατά τα δικά τους πρότυπα, τηλεοπτικό σταθμό.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πληρο φορίες που υπάρχουν, φαίνεται οι Γερμανοί ιδιοκτήτες να έχουν βαλτώσει άσχημα στην Κάντζα. Τα έξοδα, παρά τις περικοπές, τρέ χουν και τα έσοδα δεν είναι ικανοποιητικά. Βασικές τους επιλογές πατώνουν στους πί νακες της AGB.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δεν είναι λίγοι, σύμφωνα με ό,τι ακούγεται, εκείνοι που φέρονται έτοιμοι για την κίνησή τους. Ο Βίκτωρας Ρέστης και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι δυο παίκτες γεροί, αλλά μπορεί να βγάλει κανείς από την εξίσωση τον Κοντομηνά μαζί με τον Μπόμπολα; Μια φο ρά συνεργάστηκαν, γιατί όχι και δεύτερη;

Το θέμα είναι ότι έχουν αρχίσει να πυκνώ νουν οι φήμες ότι, πλέον, και στην Κάντζα υπάρχουν πρόθυμοι παίκτες για συζητήσεις και πρόβλημα είναι μόνο η γλώσσα. Αλλά αυ τό λύνεται…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.