search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Τα παιδία παίζει…

05.09.2010 23:11
oldphotos128342591944.jpg

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς περνά στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τον Αχμέτ Νταβούτογλου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. Εμείς πάντως τον είδαμε στην τηλεόραση μετά την ήττα της εθνικής μπάσκετ από την Τουρκία.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς περνά στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τον Αχμέτ Νταβούτογλου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. Εμείς πάντως τον είδαμε στην τηλεόραση μετά την ήττα της εθνικής μπάσκετ από την Τουρκία. Τον αγώνα παρακολούθησε μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του μες στην καλή χαρά και στο πανηγύρι, λες και είχε κερδίσει η εθνική μας. Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι στις ιδιαίτερες συνομιλίες που είχε με τον Νταβούτογλου κάτι καλό προέκυψε για τα ελληνικά συμφέροντα και ο Δημήτρης Δρούτσας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και πανηγύριζε.

Εκτός κι αν ο αναπληρωτής υπουργός αντιλαμβάνεται το μπάσκετ με τον ίδιο τρόπο που αντιλαμβάνεται και το διπλωματικό παιχνίδι: «Αξία δεν έχει το αποτέλεσμα, αλλά η συμμετοχή». Πρόκειται, προφανώς, για μια άποψη η οποία χαρακτηρίζει τους γνήσιους σπόρτσμεν. Μόνο που στον αναπληρωτή υπουργό διαφεύγει κάτι: το μπάσκετ είναι, πράγματι, ένα παιχνίδι το οποίο μπορείς να το ευχαριστηθεί κανείς ακόμη κι αν χάσει. Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν είναι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:59