20/01/2019 10:34:56
30.10.2009

Ξαναστήνουν κάλπες στην ΕΣΗΕΑ(Δημοσιεύτηκε στο "Π" 28/10/2009)

Σε τρίμηνο αναλογικό προεδρείο με «αφεντικό» τον Σόμπολο προσανατολίζεται πλέον η ΕΣΗΕΑ προκειμένου να βγει – λέμε τώρα – από τον λαβύρινθό της ακυβερνησίας. Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι τους προηγούμενους μήνες (όλες απορρίφθηκαν εν τη γενέσει τους) από τις παρατάξεις της Ένωσης θύμιζαν συστήματα ιπποδρομιακού στυλ.

Τα εκλεγμένα μέλη κατέθεταν κάθε τόσο προτάσεις τύπου σύνθετο, σύνθετο δίδυμο, σύνθετο φορκάστ, παρολί, τετραπλό και άλλα τέτοια ιπποδρομιακά συστήματα, μπας και δουν την ΕΣΗΕΑ να βγαίνει από την εσωστρέφειά της.

Τελικά, οι διαβουλεύσεις και οι παραλλαγές για το τελικό σύστημα «διακυβέρνησης» στην ΕΣΗΕΑ φαίνεται να καταλήγουν κάπου.

Λένε, λοιπόν, κάποιες καλόβουλες – για να μην παρεξηγηθούμε – πληροφορίες, πως θα εκλεγεί ένα τρίμηνο αναλογικό προεδρείο με πρόεδρο τον Σόμπολο προκειμένου να οδηγήσει την ΕΣΗΕΑ σε εκλογές. Πριν από τη σύσταση όμως του αναλογικού, τρίμηνης διάρκειας, προεδρείου θα υπάρξει συνεννόηση για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.

Οι πληροφορίες μιλάνε για αντίδραση του Πάνου Σόμπολου σε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά, όπως όλα δείχνουν, είναι η μόνη δυνατή λύση για να μπορέσει βγει ο κύριος συνδικαλιστικός δημοσιογραφικός φορέας από τη μιζέρια του!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.