search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:34
MENU CLOSE

Κλειστή η πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ για Ραχήλ Μακρή και Μ. Μπόλαρη

07.01.2015 19:16
Υποψήφια στην Κοζάνη με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ Μακρή - Media

Δεν φαίνεται να προχωράει η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Ανάλογη τροπή έχει πάρει και η υπόθεση της υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Μάρκου Μπόλαρη.

 
Δεν φαίνεται να προχωράει η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Η ίδια φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους πως η πρόταση που της έκανε η Κουμουνδούρου είναι «ανεδαφική», καθώς της προτάθηκε να είναι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου και και είχε εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ.
 
Η ίδια δηλώνει πως είναι αδύνατον μέσα σε 20 ημέρες να διεξάγει έναν αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα σε μία εκλογική περιφέρεια που δεν την γνωρίζει. Πάντως, θεωρεί πως το θέμα της υποψηφιότητάς της στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μάλιστα στην Κοζάνη, δεν έχει κλείσει.
 
Ανάλογη τροπή φαίνεται πως έχει πάρει και η υπόθεση της υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Μάρκου Μπόλαρη. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία δεν ευοδώθηκε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33