search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:37
MENU CLOSE

Α. Σαμαράς: ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των βολεμένων

07.01.2015 19:48
Α. Σαμαράς: ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των βολεμένων - Media

Μήνυμα αισιοδοξίας και βεβαιότητα νίκης έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς από την Χαλκίδα, όπου επανέλαβε την σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα αισιοδοξίας και βεβαιότητα νίκης έστειλε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Χαλκίδα, όπου επανέλαβε την σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Έρχομαι να σας μεταφέρω το μήνυμα της νίκης που θα λυτρώσει τον ελληνικό λαό», είπε ξεκινώντας την ομιλία του. Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θα πάρουν σε αυτές τις εκλογές την ίδια απάντηση που πήραν και στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. Σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν θα νικήσει απλώς η παράταξη αλλά θα νικήσει η Ελλάδα σε αυτές τις εκλογές. Βρίσκονται σε σύγχυση και σε συνέδρια διαρκείας. Λένε ότι κάνουμε εμείς εκστρατεία φόβου. Εκείνοι τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτά που λένε οι ίδιοι».
 
Σημείωσε, μάλιστα, ότι «στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου κυριαρχεί η λέξη Grexit. Η κοροϊδία και ο τρόμος είναι τα δικά τους όπλα. Μία μειοψηφία έσυρε την χώρα σε εκλογές που δεν ήθελε η πλειοψηφία και στην συνέχεια κορόιδεψαν εκείνους με τους οποίους συμμάχησαν. Λένε ότι σχεδιάζουν να συνεργαστούν με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ΚΚΕ ούτε να τους ακούσει δεν θέλει ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι δύναμη που θέλει να βγάλει την χώρα από την ΕΕ».
 
Συνεχίζοντας την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν θέλουν τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και αναρωτήθηκε γιατί; «Για να δραπετεύουν οι φυλακισμένοι; Έχουν διακηρυγμένη θέση ότι θέλουν να διαλύσουν την Αστυνομία. Και μετά απορούν γιατί μειώνεται το μικρό προβάδισμά τους».
 
«Λένε τώρα ότι δεν θα κάνουν μονομερείς ενέργειες. Αλλά όλα όσα λένε είναι μονομερείς ενέργειες. Το να μην πληρώσεις τόκους και χρεολύσια είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας. Το ελληνικό χρέος και το έχουμε διαπραγματευθεί και το έχουμε κουρέψει περισσότερο από 40% χωρίς να έλθουμε σε σύγκρουση με κανέναν», σημείωσε ο Α. Σαμαράς. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των βολεμένων και των κερδοσκόπων της δραχμής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:36