search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στο Παρίσι

07.01.2015 22:25
Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στο Παρίσι - Media

Δύο γαλλοαλγερινούς και ένα τρίτο άτομο αναζητά  η γαλλική αστυνομία, ως δράστες της δολοφονικής επίθεσης στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo που στοίχισε τη ζωή σε 12 άτομα.

Δύο γαλλοαλγερινούς και ένα τρίτο άτομο αναζητά  η γαλλική αστυνομία, ως δράστες της δολοφονικής επίθεσης στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo που στοίχησε τη ζωή σε 12 άτομα.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, πως πρόκειται για δύο αδέρφια γαλλικής καταγωγής 32 και 34 ετών και έναν 18χρονο, ο οποίος φοιτούσε σε σχολείο στην Reims.

Τα δημοσιεύματα μιλούν για δύο αδέρφια που έχουν γεννηθεί στο 10ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας ενώ φέρονται να έχουν επιστρέψει από τη Συρία το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπορούν ακόμη να επιβεβαιωθούν, δράστες είναι οι:
– Said Kouachi γεννηθείς το 1980
– Chèirf Kouachi γεννηθείς το 1982 και
– Hamyd Mourad γεννηθείς το 1996
 
Το χτύπημα στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δώδεκα άνθρωποι αποτελεί την πιο αιματηρή επίθεση επί γαλλικού εδάφους μετά το 1961

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02