search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Ο Καπερνάρος ίδρυσε το κόμμα… Μπαλτάκου για να κατέβει στις επόμενες εκλογές!

08.01.2015 14:56
Ο Καπερνάρος ίδρυσε το κόμμα… Μπαλτάκου για να κατέβει στις επόμενες εκλογές! - Media

Δόθηκε στη δημοσιότητα η διακήρυξη του κόμματος «ΡΙΖ.Ε.Σ», που δεν θα κατέβει σε αυτές, αλλά στις επόμενες εκλογές. Επικεφαλής ο Καπερνάρος, δεν είναι στα ονόματα της ιδρυτικής ο Μπαλτάκος.

Δόθηκε στη δημοσιότητα η διακήρυξη του κόμματος «ΡΙΖ.Ε.Σ», που δεν θα κατέβει σε αυτές, αλλά στις επόμενες εκλογές. Η ονομασία «ΡΙΖ.Ε.Σ», δηλαδή «Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός», παραπέμπει άμεσα στο όνομα που είχε αποκαλύψει ο Τάκης Μπαλτάκος, για το δικό του κόμμα. Όμως στην ιδρυτική διακήρυξη που έδωσε στη δημοσιότητα ο Βασίλης Καπερνάρος και που υπογράφεται από 213 πρόσωπα, δεν περιλαμβάνεται ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά.
 
Από την άλλη, το ίδιο το πλήρες όνομα, η συντομογραφία του, το σύμβολό του αλλά και το γεγονός πως δεν θα πάρει μέρος στις προσεχείς εκλογές, παραπέμπουν άμεσα στην πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ο πρώην στενός συνεργάτης του απερχόμενου πρωθυπουργού, Τάκης Μπαλτάκος.
 
Για τη μη συμμετοχή του νεοσύστατου κόμματος στις προσεχείς εκλογές, ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δηλώνει και νυν πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού:

«Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς. Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας».
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24