search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00
MENU CLOSE

Ο Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής στο Επικρατείας ΔΗΜΑΡ – Πράσινη Αλληλεγγύη

08.01.2015 15:28
Ο Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής στο Επικρατείας ΔΗΜΑΡ - Πράσινη Αλληλεγγύη - Media

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός πρόκειται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με την Πράσινη Αλληλεγγύη.

 
Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός πρόκειται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με την Πράσινη Αλληλεγγύη.
 
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο Β. Βασιλικός αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση.
 
«Μας τιμά η παρουσία του. Και όχι μόνο γιατί είναι ένας σπουδαίος Έλληνας. Το έμπρακτο ενδιαφέρον του μεγάλου αυτού συγγραφέα για τα κοινά, η ευαισθησία του και η προσήλωση που επιδεικνύει σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες είναι απάντηση – είναι η άλλη όψη – στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της μεταγραφολογίας των ημερών», δήλωσε ο κ. Μαχαίρας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αποδοκιμασία του συνδυασμού για τις μεταπηδήσεις βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο.
 
Στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών θα συμμετάσχει ο καθηγητής Μηχανικής του ΜΙΤ Γ. Παπαβασιλόπουλος, που μετείχε στην πενταμελή γραμματεία της κατάληψης του Πολυτεχνείου το 1973.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58