search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Στο Mega ο Νίκος Ευαγγελάτος – Επιστρέφει στο δελτίο η Όλγα Τρέμη

09.01.2015 07:30
Στο Mega ο Νίκος Ευαγγελάτος – Επιστρέφει στο δελτίο η Όλγα Τρέμη - Media

Τον ρόλο του σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο του Mega αναλαμβάνει από την προσεχή Δευτέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος. Στην παρουσίαση του δελτίου επιστρέφει η Όλγα Τρέμη.

Τον ρόλο του σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο του Mega αναλαμβάνει από την προσεχή Δευτέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος. Στην παρουσίαση του δελτίου επιστρέφει η Όλγα Τρέμη.
 
Χθες το βράδυ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Mega κάλεσε την Όλγα Τρέμη να επιστρέψει στην παρουσίαση του Δελτίου, αναθέτοντάς της και τα καθήκοντα της συμβούλου ενημέρωσης. Παράλληλα, πρότεινε στον Νίκο Ευαγγελάτο να αναλάβει μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη τον σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας.
 
Η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσουν επίσης μια σειρά από εκπομπές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ μαζί και με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα είναι οι «οικοδεσπότες» το βράδυ των εκλογών.
 
Το δελτίο με την νέα σύνθεση θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου.
 
Η Μαρία Σαράφογλου παραμένει στο δυναμικό του καναλιού, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου.

πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:01