24/07/2019 06:41:04

Πέντε και μισή φανταστικές ιστορίες για την κρίση

Πέντε και μισή φανταστικές ιστορίες για την κρίση - Media

«5 ½ φανταστικές ιστορίες για την κρίση» είναι ο τίτλος της παράστασης που ανεβάζει η ομάδα «ΑντίχειραΣ» στο Θέατρο «Σημείο». Όλες βασίζονται σε πραγματικά δημοσιεύματα εφημερίδων την περίοδο της οικονομικής κρίσης…
 
Ένας μάγος, κάποιες μυστηριώδεις καλοντυμένες γυναίκες μέσα σε μια κρεαταγορά, μια ρευματοκλοπή, μια καμηλοπάρδαλη που περισσεύει σ’ έναν ζωολογικό κήπο, ένας άστεγος που ζει σ’ ένα νεκροταφείο… Όλα αυτά κάπου ή κάποτε, σ’ ένα παράξενο κόσμο που δεν μπορεί παρά να αλλάξει κάποια στιγμή.
 
Η παράσταση που παρουσιάστηκε στο διαγωνιστικό κομμάτι «Scratch Night» του Bob Theatre Festival 2014 επιχειρεί να εξετάσει τη δυσκολία να διακρίνουμε την ουσία πίσω από τα φαινόμενα. Τι συμβαίνει όταν οι αντιφάσεις εκδηλώνονται ως σύγκρουση, όταν οι αντιθέσεις ενός κόσμου που σαπίζει γεννούν κάτι καινούριο;
 
Παίζουν: Αντώνης Γουγής, Ελίνα Καπετάνου, Ήρα Ρόκου, Γιώργος Τσαγκαράκης. Σκηνοθετεί η Θαλασσία Αντωνοπούλου.
 
Info: Θέατρο «Σημείο» (Χαρ. Τρικούπη 4, πίσω από το Πάντειο), πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, 210-9220579. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.