search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:35
MENU CLOSE

Τα ψηφοδέλτια των ΑΝ.ΕΛ.

09.01.2015 18:19
Τα ψηφοδέλτια των ΑΝ.ΕΛ. - Media

 Σταδιακά ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος επέλεξε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα και βέβαια θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Β’ Αθηνών.

 
Σταδιακά ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος επέλεξε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα και βέβαια θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Β’ Αθηνών, που αποτελούσε πάντα την εκλογική του περιφέρεια.
 
Στα ψηφοδέλτια μετέχουν όλοι οι νυν βουλευτές του κόμματος. Στην Α’ Αθηνών θα πολιτευθεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ αζέχα, στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Ζουράρις και στη Φωκίδα ο δημοσιογράφος Σπ. Τρίψας.
 
Επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Τέρενς Κουίκ, δεύτερος ο καθηγητής Ι. Βάμβουκας που προέρχεται από τη Νέα ΜΕΡΑ, ενώ στην τελευταία και τιμητική θέση τοποθετείται ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σγουρίδης.
 
Επίσης, στην Α’ Αθηνών θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Π. Αβραμόπουλος, Ντ. Αργυρόπουλος, Έλενα Κουντουρά, Αν. Μπάστα, Στ. Μελά, κ.ά.
 
Στη Β’ Αθηνών οι Γ. Αγγελάκης, Δαμ. Βασιλειάδης, Ευ. Εγγλέζου, Ομ. Ευστρατιάδης, Γ. Κολυβάς, Ελ. Λεπίδα, Κ. Μανίκας, Χρ. Μαστραντώνης, Περ. Νεάρχου, Αθ. Παπαχριστόπουλος, Ιω. Σακκάς, Ελ. Σκλαβενίτη, κ.ά.
 
Στην Α’ Θεσσαλονίκης οι Γ. Αβραμίδης, Χρυσ. Αθανασίου, Ανασ. Δαλακλή, Κ. Ζουράρις, Γ. Καλεάδης, Αλ. Κιτικίδης, Δ. Λάβδης, Εμ. Σπανίδης, Θ. Τοσουνίδης κ.ά.
 
Στη Β’ Θεσσαλονίκης θα πολιτευθούν, μεταξύ άλλων, οι Κυρ. Αντωνιάδης, Στ. Βαλάνη, Μ. Καραβέλας Π. Μαραπίδης, Σταυρ. Ξουλίδου.
 
Στην Α’ Πειραιά θα είναι οι Π. Αρβανίτης, Γ. Βαγιάκης, Γ. Βοϊδονικόλας, Γ. Ζησιμάτος, Γ. Χριστοφορίδης κ.ά.
 
Στη Β’ Πειραιά θα είναι οι Π. Γκιόκας Κ. Ευσταθόπουλος, Δημ. Καμμένος, Ειρ. Μαρούπα, Δημ. Χρυσικόπουλος κ.ά.
 
Στην Περιφέρεια Αττικής θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Μ. Βασιλείου, Κ. Γεωργόπουλος, Κ. Κατσίκης, Σπ. Σαββίδης, Π. Χαϊκάλης.
 
Στο Επικρατείας θα μετάσχουν (κατ΄ αριθμητική σειρά) ο Τέρενς Κουίκ, ο Γ. Βάμβουκας, ο Κ. Ντάλιος, ο Φ. Μακρής, ο Ευθ. Δρόσος, ο Ελ. Λιντοβόης, ο Παν. Καρβελάς, η Δημ. Ρετσίνα-Φωτεινίδου, η Ευ. Σαρηγιαννίδη, ο Γ. Κακαρελίδης ο Σ. Στεργίου και ο Π. Σγουρίδης.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:35