search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Ρέντσι: Όλη η Ευρώπη είναι τραυματισμένη από την τρομοκρατική επίθεση του Παρισιού

10.01.2015 13:57
Ρέντσι: Όλη η Ευρώπη είναι τραυματισμένη από την τρομοκρατική επίθεση του Παρισιού - Media

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι «πλήττει όλη την Ευρώπη και όλοι μας νιώθουμε πως έχουμε τραυματισθεί», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι «πλήττει όλη την Ευρώπη και όλοι μας νιώθουμε πως έχουμε τραυματισθεί», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, μιλώντας σε εκπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού La7.
 
Ο Ιταλός πρωθυπουργός πρόκειται να πάρει μέρος, αύριο, στη μεγάλη πορεία αλληλεγγύης η οποία θα οργανωθεί στην γαλλική πρωτεύουσα, στην οποία θα δώσει το «παρών» και ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι.
 
Ο Ρέντσι, μιλώντας στο «La7» πρόσθεσε πως εξέφρασε την υποστήριξή του στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολαντ και ότι εκτίμησε ιδιαίτερα την απόφασή του να κατευθυνθεί πεζή από το προεδρικό μέγαρο στο γαλλικό υπουργείο εσωτερικών «για να αποδείξει ότι η χώρα του δεν υποκύπτει στον φόβο».
 
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, «δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία να δείχνουν ότι η χώρα του είναι στόχος υψηλού κινδύνου», ενώ για την ευρύτερη αντιμετώπιση του τρομοκρατικού κινδύνου θεωρεί ότι «χρειάζεται ένας συνολικότερος, ευρωπαϊκός συντονισμός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50