search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:42
MENU CLOSE

Καμμένος: Έχει εξαθλιωθεί η μεσαία τάξη

12.01.2015 10:21
Καμμένος: Έχει εξαθλιωθεί η μεσαία τάξη - Media

Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές της Α' Αθηνών του κόμματός του.

 
Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές της Α' Αθηνών του κόμματός του.
 
Ο κ. Καμμένος συνομίλησε με καταστηματάρχες και σε δήλωση του, έκανε λόγο για «άδεια αγορά» και «εξαθλίωση της μεσαίας τάξης».
 
«Σήμερα επισκεφθήκαμε την αγορά, μία αγορά άδεια από καταναλωτές. Η εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, η διάλυση του επιπέδου ζωής και επιβίωσης των συνταξιούχων, η τεράστια ανεργία με την πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης πρέπει να σταματήσουν στις 25 Ιανουαρίου» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας εμπιστευτεί και να γυρίσουμε σελίδα σε αυτή την τραγική εικόνα που παρουσιάζει πλέον η πατρίδα μας από την πολιτική της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία του τόπου, μπορούμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, μπορούμε να ξαναγεμίσουμε τις αγορές».
 
Ο κ. Καμμένος αναχώρησε ήδη για την περιοδεία του στους νομούς Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:41