search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Ανακαλούνται αυτοκίνητα Honda

12.01.2015 13:33
Ανακαλούνται αυτοκίνητα Honda  - Media

Honda Jazz, Civic και Pajero ανακαλεί η επίσημη εταιρεία εισαγωγής και διανομής τους.
 

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA και MITSUBISHI στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί τις ακόλουθες ανακλήσεις αυτοκινήτων:
1.  Ανάκληση 238 HONDA Jazz και 1 HONDA Civic, ημερομηνίας κατασκευής μεταξύ 10/06/2003 και 02/09/2004, στα οποία ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου οδηγού, στην περίπτωση μόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια ατυχήματος, να παράξει μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την κανονική, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τη ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του επιβάτη.
2.  Ανάκληση 141 MITSUBISHI Pajero (V88W, V98W), μοντέλα ετών 2007-2014. Η Mitsubishi Motors Corporation εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων Pajero με κινητήρα 4M41, παρουσιάζεται συσσώρευση άνθρακα στο λιπαντικό τους, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει δυσλειτουργία του τεντωτήρα της καδένας χρονισμού, με πιθανή εμφάνιση θορύβου ή ακόμη και σπάσιμο της καδένας. Στην περίπτωση που σπάσει η καδένα, μπορεί να προκληθεί ζημιά στον κινητήρα.
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA ή της MITSUBISHI για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 797 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected].

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:58