search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:08
MENU CLOSE

Λέσβος: Νεκρή η 40χρονη που την καταπλάκωσε ένα δέντρο (Video + Photo)

12.01.2015 14:31
Λέσβος: Νεκρή η 40χρονη που την καταπλάκωσε ένα δέντρο (Video + Photo) - Media

Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό με το ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο καταπλάκωσε πριν λίγη ώρα από ένα δέντρο που έπεσε από τους ισχυρούς ανέμους στην Καρίνη.

Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό με το ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο καταπλάκωσε πριν λίγη ώρα από ένα δέντρο που έπεσε από τους ισχυρούς ανέμους στην Καρίνη.
 
Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας ηλικίας 40 χρονών η επίσης 40 χρόνων σύζυγός του και μία νεαρή κοπέλα 30 χρόνων.


 
Όλοι είναι Αλβανικής καταγωγής και γύριζαν στην Αγιάσο όπου διαμένουν μόνιμα από τη δουλειά τους αφού είχαν στο αυτοκίνητο ένα τσουβάλι ελιές.
 
Δυστυχώς η 40χρονη γυναίκα υπέκυψε τελικά στα τραύματά της ενώ σε σοβαρή κατάσταση είναι και η 30χρονη κοπέλα η οποία θα μεταφερθεί επειγόντως στην Αθήνα.
 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το άτυχο ζευγάρι έχει δύο παιδιά από τα οποία ο ένας τους γιος αγωνίζεται στην Κ17 της Καλλονής.

Πηγή: lesvosnews.gr 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15