search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:37
MENU CLOSE

Πόλεμος Σαμαρά κατά… «εικονομάχων»

12.01.2015 16:03
Πόλεμος Σαμαρά κατά... «εικονομάχων» - Media

Προληπτικό αγώνα κατά της… εικονομαχίας κήρυξε από τους Φιλιάτες της Θεσπρωτίας ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς με αφορμή μία εικόνα της Παναγίας που είδε στη βιβλιοθήκη του δημάρχου.

Προληπτικό αγώνα κατά της… εικονομαχίας κήρυξε τη Δευτέρα από τους Φιλιάτες της Θεσπρωτίας ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς με αφορμή μία εικόνα της Παναγίας που είδε στη βιβλιοθήκη του δημάρχου.

Ο Α. Σαμαράς έδωσε την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να απομακρυνθούν οι εικόνες από δημόσια κτίρια και χώρους.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Υπάρχουν ορισμένοι και επειδή το βάλανε τώρα αυτό το θέμα, ότι θα πρέπει, ίσως, να κατεβάσουμε τις εικόνες στους δημόσιους χώρους. Από τη Βουλή και τα δημαρχεία μέχρι τα δημόσια καταστήματα και τα υπουργεία. Και, βεβαίως, και στα σχολεία μας. Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ. Ο ελληνικός λαός πιστεύει. Και αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη απάντηση σε εκείνον που τόλμησε να μου πει ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε τις εικόνες. Ξέρω πού ανήκει, ξέρω ποιο πρόγραμμα λέει κάτι τέτοιο. Αυτές οι εικόνες δεν θα κατεβούν ποτέ».

Πάντως, οι δήμαρχοι Φιλιατών, Σπύρος Παππάς και Ηγουμενίτσας, Γιάννης Λώλος, προσέφεραν εικόνες της Παναγίας, ως δώρο στον πρωθυπουργό, με την ευχή «να του χαρίζουν δύναμη και υγεία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:37