search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Ν. Φίλης: Με την εύνοια του Σαμαρά πήρε ο Μελισσανίδης τον ΟΠΑΠ

13.01.2015 16:08
Ν. Φίλης: Με την εύνοια του Σαμαρά πήρε ο Μελισσανίδης τον ΟΠΑΠ - Media

Eάν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα επανεξετάσει τις συμβάσεις παραχώρησης ή ιδιωτικοποίησης δημόσιων οργανισμών. 
Ειδικότερα στον ΟΠΑΠ οα ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει τη φορολογία επί των κερδών του «γεγονός που δεν θα συμφέρει αυτούς που τον πήραν κοψοχρονιά».

Eάν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα επανεξετάσει τις συμβάσεις παραχώρησης ή ιδιωτικοποίησης δημόσιων οργανισμών, σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στην Α’ Αθήνας, Νίκο Φίλη που μίλησε στα ρ/φ σταθμό Παραπολιτικά 90,1.
 
Ειδικότερα αναφερόμενος στον ΟΠΑΠ έκανε λόγο για σκανδαλώδη πώληση τονίζοντας πως «ο κ. Μελισσανίδης πήρε τον Οργανισμό καθώς είχε την εύνοια του πρωθυπουργού». Στη συνέχει είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση θα αυξήσει τη φορολογία επί των κερδών του ΟΠΑΠ «γεγονός, όπως είπε, που δεν θα συμφέρει αυτούς που τον πήραν κοψοχρονιά».
 
Πρέπει, πρόσθεσε, να μπουν κανόνες υγιούς επιχειρηματικότητας και να παταχθεί η διαφθορά. Για να καταλήξει πως «δεν είμαστε ούτε Καραμανλής, ούτε Παπανδρέου που έλεγαν ότι θα πατάξουν τη διαφθορά, είμαστε κάτι άλλο, θα το δείτε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:32