search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Αναβολή για τον αγώνα Εργοτέλης-Πανιώνιος λόγω… αέρα

14.01.2015 08:45
Αναβολή για τον αγώνα Εργοτέλης-Πανιώνιος λόγω… αέρα - Media

Δεν θα διεξαχθεί τελικά σήμερα ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Πανιώνιος για λόγους ασφαλείας, καθώς πνέουν θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη.

Δεν θα διεξαχθεί τελικά σήμερα ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Πανιώνιος για λόγους ασφαλείας, καθώς πνέουν θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη.
 
Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν από χθες στο Ηράκλειο και προκάλεσαν την αποκόλληση τμήματος του στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 18ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να μην γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες (στις 15:00), αφού αποκολλήθηκαν κομμάτια συνολικού εμβαδού 200 τ.μ. από το σκέπαστρο της θύρας 3 και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
 
Η Διοργανώτρια Αρχή έστειλε πραγματογνώμονα στο Ηράκλειο και εκείνος αποφάσισε την αναβολή του αγώνα για λόγους ασφαλείας. Πλέον μένει να φανεί αν θα γίνει εντός 24 ωρών το παιχνίδι, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τους Νεοσμυρνιώτες που παίζουν το Σάββατο και για το θέμα με το 48ωρο που πρέπει να συμπληρωθεί από το τελευταίο τους παιχνίδι.
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:54