search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:07
MENU CLOSE

Γιάννης Μπαλάφας: Δεν λέμε λόγια του αέρα, έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα

14.01.2015 13:46
Γιάννης Μπαλάφας: Δεν λέμε λόγια του αέρα, έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα - Media

«Έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα αυτά και έχουμε εντοπίσει τις συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης» τονίζει σε δήλωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας.

«Έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα αυτά και έχουμε εντοπίσει τις συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης» τονίζει σε δήλωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας.

Σε συνέντευξη του στον ρ/σ Alpha 98.9, ο Γιάννης Μπαλάφας, τόνισε: «Επειδή σεβόμαστε τον ελληνικό λαό δεσμευόμαστε απέναντι του για ένα πρόγραμμα μέτρων που αφορούν την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δεν λέμε λόγια του αέρα, όμως  έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα αυτά και έχουμε εντοπίσει τις πολύ συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης τους, όπως έσοδα από τις ρυθμίσεις των οφειλών στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία , από την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, έσοδα και από τον επανασχεδιασμό των διατεθειμένων κονδυλίων για την χώρα μας από το ΕΣΠΑ.»

Τέλος ο Γιάννης Μπαλάφας απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις προστασίας του πολίτη, θα τους παράσχουμε όλα τα μέσα για να κάνουν την δουλεία τους. Έγινε απόλυτη παραποίηση της τοποθέτησης που έκανα για την αστυνομία.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05