17/10/2019 22:32:42

Γιάννης Μπαλάφας: Δεν λέμε λόγια του αέρα, έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα

Γιάννης Μπαλάφας: Δεν λέμε λόγια του αέρα, έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα - Media

«Έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα αυτά και έχουμε εντοπίσει τις συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης» τονίζει σε δήλωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας.

Σε συνέντευξη του στον ρ/σ Alpha 98.9, ο Γιάννης Μπαλάφας, τόνισε: «Επειδή σεβόμαστε τον ελληνικό λαό δεσμευόμαστε απέναντι του για ένα πρόγραμμα μέτρων που αφορούν την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δεν λέμε λόγια του αέρα, όμως  έχουμε κοστολογήσει τα μέτρα αυτά και έχουμε εντοπίσει τις πολύ συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης τους, όπως έσοδα από τις ρυθμίσεις των οφειλών στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία , από την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, έσοδα και από τον επανασχεδιασμό των διατεθειμένων κονδυλίων για την χώρα μας από το ΕΣΠΑ.»

Τέλος ο Γιάννης Μπαλάφας απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις προστασίας του πολίτη, θα τους παράσχουμε όλα τα μέσα για να κάνουν την δουλεία τους. Έγινε απόλυτη παραποίηση της τοποθέτησης που έκανα για την αστυνομία.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.