search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:22
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου με νέα δημοσκόπηση της ALCO

14.01.2015 22:00
oldphotosprotoselido_15.1.151421261894.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Je suis ταπί» και νέα δημοσκόπηση της ALCO που δείχνει την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ να «κλειδώνει». Στο 3,5% η διαφορά.

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Je suis ταπί» και νέα δημοσκόπηση της ALCO που δείχνει την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ να «κλειδώνει». Στο 3,5% η διαφορά.
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: Οι τετραεδρικές κάνουν τη διαφορά και βγάζουν κυβέρνηση. Φόβος για τους υποψηφίους της Νουδούλας, που βλέπουν τη Βουλή με… τηλεσκόπιο.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ξέρει ότι κερδίζει, ζητά την αυτοδυναμία. Αγώνας δρόμου να μη χαθεί ούτε μια ψήφος
 
GOLDMAN SACHS: «Βραβείο» για τη συμμετοχή της στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.  Η εταιρεία υποψήφια σε παγκόσμια διαδικτυακή ψηφοφορία ως η πιο επικίνδυνη στον κόσμο.
 
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: Πόσα μέτρα μας… πήραν στα χρόνια του μνημονίου. Η μνημονιακή πενταετία που εξαθλίωσε τη χώρα
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»:
 
Ο Βαν Γκογκ ήρωας κόμικ / Ξαφνικά ένα καλοκαίρι του ’87 / Το Star Wars «ξαναχτυπά» με εκατομμύρια αντίτυπα / Η Ρουθ Έλις ζωντανεύει στο «Αγγέλων Βήμα» / Διπλή τιμή για τον Θόδωρο Αντωνίου / Η θεατρική αφηγηματικότητα του εφήμερου
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21