search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Φιλιππίνες: «Μάζεψαν» τα ορφανά παιδιά από τους δρόμους και τα έκλεισαν σε… κελιά για να μην τα δει ο Πάπας! (Photos)

15.01.2015 06:35
Φιλιππίνες: «Μάζεψαν» τα ορφανά παιδιά από τους δρόμους και τα έκλεισαν σε… κελιά για να μην τα δει ο Πάπας! (Photos) - Media

Απάνθρωπες εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη Μανίλα, την πόλη την οποία θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη, ο Πάπας Φραγκίσκος.

Απάνθρωπες εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη Μανίλα, την πόλη την οποία θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη, ο Πάπας Φραγκίσκος. Οι τοπικές Αρχές μάζεψαν από τους δρόμους όλα τα ορφανά παιδιά και τα έκλεισαν σε… κελιά με ενήλικες κρατούμενους προκειμένου να «καθαρίσουν» την πόλη ενόψει της επίσκεψης του Ποντίφικα.

Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια, τα οποία ζουν στους δρόμους της πόλης και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε το φαγητό τους, φυλακίστηκαν από τις Αρχές στη Μανίλα σε κέντρα κράτησης ενήλικων εγκληματιών με πολλά από αυτά μάλιστα να δέχονται καθημερινή κακοποίηση.

Ο υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης Father Shay Cullen, βοηθώντας στο ρεπορτάζ της «Daily Mail» τόνισε ότι κανένας από τους αξιωματούχους δεν ενδιαφέρεται για το πως ζουν αυτά τα παιδιά ενώ θεώρησε σχεδόν αδύνατο να επισκεφθεί ο Πάπας Φραγκίσκος τα συγκεκριμένα κρατητήρια προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:07