search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Μπαίνουν μπουλντόζες στη Ν. Φιλαδέλφεια – «Φρένο» Μελισσανίδη στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ

15.01.2015 09:27
Μπαίνουν μπουλντόζες στη Ν. Φιλαδέλφεια - «Φρένο» Μελισσανίδη στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ - Media

Να πέσουν οι τόνοι ζήτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Τις επόμενες μέρες ξεκινά ο καθαρισμός του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τη SportDay, τις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίσει ο καθαρισμός του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να απομακρυνθούν κάποια φυτά και δέντρα και παράλληλα να γίνει μια πρώτη στρώση του υπεδάφους.
 
Για να αρχίσουν τα έργα χρειάζεται η οικοδομική άδεια, ωστόσο για την έκδοσή της δεν είναι αναγκαία η υψομετρική μελέτη την οποία φαίνεται πως μάταια περιμένει από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ.
 
Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι παρά τις αντιδράσεις, το γεγονός ότι υπάρχει νόμος για την παραχώρηση δύο στρεμμάτων τούς επιτρέπει να προχωρήσουν τουλάχιστον στα προπαρασκευαστικά έργα, ενώ γενικότερα υπάρχει μια αισιοδοξία πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και το γήπεδο θα γίνει, έστω και με καθυστέρηση.
 
Αποκλιμάκωση της έντασης ζήτησε ο Μελισσανίδης
 
«Φρένο» στις εκδηλώσεις των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου προσπάθησε να βάλει χθες το βράδυ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε συνάντηση που είχε μαζί τους στα γραφεία της Aegean.
 
«Παιδιά, είναι άλλο θέμα το γήπεδό μας, τα προβλήματα με τον δήμο και το δικαίωμα να διεκδικούμε το δίκιο μας ειρηνικά και κόσμια κι άλλο να δίνεται η εντύπωση πως εμείς το πάμε κομματικά κι έχουμε στραφεί εναντίον ενός κόμματος ή τοποθετούμαστε υπέρ άλλου. Δεν έχουμε καμιά δουλειά να ανακατευόμαστε στα προεκλογικά. Δεν έχουμε θέση σε αυτά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το γήπεδο», ήταν η βασική τοποθέτησή του.
 
Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τούς είπε ακόμη πως δεν μπορεί να δεχτεί να δίνεται η εντύπωση ότι κατευθύνει ο ίδιος αντιδράσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως η ΑΕΚ συνολικά βγαίνει χαμένη όταν δίνει αυτή την εντύπωση.
 
«Υπάρχουν άνθρωποι με σημαντικές θέσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που μας έχουν βοηθήσει και έχουν διάθεση να παίξουν θετικό ρόλο στη συνέχεια. Μας το έχουν δείξει στην πράξη. Με το να φαίνεται πως εμείς τα έχουμε βάλει συνολικά με το κόμμα, τους αποξενώνουμε, τους στερούμε τη δυνατότητα παρέμβασης για να βρεθεί μια λύση και τελικά παίζουμε το παιχνίδι της μερίδας εκείνης που δεν θέλει το γήπεδο», επισήμανε σχετικά.

πηγή: sport-fm και efsyn

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:08