12/12/2018 22:01:20

Το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ

Το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ - Media

Την ικανοποίηση του εκφράζει το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για την υιοθέτηση από πολλά πολιτικά κόμματα, οργανώσεις και οργανισμούς με δημόσια δράση της παρέμβασης του για κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ.
 
Όπως σημειώνει το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου σε ανακοίνωση του «Ως γνωστό, η Έκκλησή μας αυτή στοχεύει στην εξάλειψη της καταπίεσης κάθε λαού, ιδιαίτερα του ελληνικού λαού, υπεράνω της αντοχής του. Οι μοχλοί αυτής της καταπίεσης είναι κυρίως δύο, ένας από το εξωτερικό, η τρόικα, και ένας από το εσωτερικό, η ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε., των οποίων προτείνουμε την κατάργηση και μάλιστα σε συνδυασμό με την εφαρμογή στην πράξη της ΑΟΖ μας, για την οποία, άλλωστε, είχαν δεσμευθεί όλα τα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές».
 
«Αυτή την τελευταία στιγμή προ των εκλογών, ας μας επιτραπεί να απευθύνουμε και μια έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες μας: Η ψήφος μας είναι το ύψιστο καθήκον μας και επιβάλλεται από την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματός μας να είναι εμπνευσμένη από τον πατριωτισμό μας. Αυτό άλλωστε θα ωφελήσει όλους μας, αφού θα βελτιώσει την όλη κατάσταση της Ελλάδας», καταλήγει η ανακοίνωση του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου Για Τα Δικαιώματα Του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ).   

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις του Ιδρύματος ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.