search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:55
MENU CLOSE

Γάτα έσωσε τη ζωή ενός βρέφους στην παγωμένη Μόσχα

15.01.2015 17:06
Γάτα έσωσε τη ζωή ενός βρέφους στην παγωμένη Μόσχα - Media

Μια γάτα κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός βρέφους το οποίο είχε εγκαταλειφθεί κοντά σε έναν κάδο απορριμμάτων μιας πολυκατοικίας της Μόσχας προστατεύοντάς το από το κρύο με το σώμα της.

  
Μια γάτα κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός βρέφους το οποίο είχε εγκαταλειφθεί κοντά σε έναν κάδο απορριμμάτων μιας πολυκατοικίας της Μόσχας προστατεύοντάς το από το κρύο με το σώμα της, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda.
 
Ενα αγοράκι δύο ως τριών μηνών εγκαταλείφθηκε το Σάββατο στο χαρτόκουτο που χρησιμοποιούσε για «σπίτι» η Μάσα, στο κεφαλόσκαλο μιας πολυκατοικίας στο Ομπνίνσκ, στην περιοχή Καλούγκα, σύμφωνα με το κανάλι.
 
«Το ζώο ζέστανε το μωρό επί πολλές ώρες με τη θερμότητα του σώματός του», εξήγησε. Οταν το βρέφος άρχισε να κλαίει, μια ένοικος βγήκε στο κεφαλόσκαλο και το εντόπισε στο πλάι της γάτας, η οποία δεν σταματούσε να γλείφει το πρόσωπο και τα χέρια του μωρού.
 
«Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είναι βέβαιοι: αν η γάτα δεν είχε πάρει υπό την προστασία της το βρέφος, αυτό δεν θα είχε επιβιώσει», σύμφωνα με το Zvezda. Η γάτα δεν ήθελε να αφήσει το μωρό ακόμη και όταν έφτασε το ασθενοφόρο και ακολούθησε τους γιατρούς που το πήραν μέχρι που ανέβηκαν στο όχημα, πρόσθεσε το δίκτυο.
 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται το Zvezda, το βρέφος ήταν καλά ντυμένο και φορούσε καθαρά και καινούργια ρούχα, ενώ δίπλα του είχαν αφήσει μερικές πάνες.
 
Η ζωή του μικρού αγοριού, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, διαβεβαιώνουν οι γιατροί, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους γονείς του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54