search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Ένα κατάστημα που μπορείτε να τα κάνετε όλα «σμπαράλια»! (Photos)

15.01.2015 18:39
Ένα κατάστημα που μπορείτε να τα κάνετε όλα «σμπαράλια»! (Photos) - Media

Ένα κατάστημα στην πόλη Σενιάνγκ της Κίνας επιτρέπει στους πελάτες του να σπάνε αντικείμενα προκειμένου να κατευνάσουν τον θυμό τους.

 
Ένα κατάστημα στην πόλη Σενιάνγκ της Κίνας επιτρέπει στους πελάτες του να σπάνε αντικείμενα προκειμένου να κατευνάσουν τον θυμό τους.
 
Το κατάστημα λειτουργεί από το 2010 και είναι αποκλειστικά για γυναίκες. Έχει χώρους ειδικά διαμορφωμένου που θυμίζουν εσωτερικό σπιτιού και περιλαμβάνουν συσκευές και αντικείμενα που προορίζονται όλα για σπάσιμο.


 
Παραδείγματος χάριν, μια γυναίκα μπορεί να πάει στο σαλόνι και να σπάσει μια τηλεόραση είτε να πάει στο μπάνιο και να σπάσει τον καθρέφτη.
 
Όλα τα προϊόντα είναι αληθινά και η επιχείρηση τα αγοράζει σε πολύ χαμηλές τιμές με σκοπό να τα στείλει για ανακύκλωση, μετά την καταστροφή τους.
 

Επιπλέον, όσες πελάτισσες ξοδέψουν περισσότερα από 5 ευρώ (38 yuan) στο εμπορικό κέντρο όπου βρίσκεται το κατάστημα, μπορούν να μπουν και να διαλύσουν ό, τι επιθυμούν, χωρίς χρέωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:03