search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:34
MENU CLOSE

Ακολουθεί πολιτική παραπλάνηση…

16.01.2015 05:21
Ακολουθεί πολιτική παραπλάνηση… - Media

Με φόντο τις εκλογικές εξελίξεις θέλουμε δεν θέλουμε παρακολουθούμε τα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά.

Με φόντο τις εκλογικές εξελίξεις θέλουμε δεν θέλουμε παρακολουθούμε τα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά. Το τρολάρισμα στα εν λόγω διαφημιστικά «πάει σύννεφο» αφού από μόνα τους προκαλούν ατελείωτο γέλιο, παρά κομματική συσπείρωση ή έστω πολιτική σκέψη.  
 
Από το πρώτο λεπτό προβολής των προεκλογικών σποτ της Νέας Δημοκρατίας, τα πληκτρολόγια των χρηστών των social media πήραν «φωτιά» με κωμικές παραφράσεις, οι οποίες ακόμη δεν λένε να σταματήσουν .
 
Και πώς να γίνει διαφορετικά αφού οι καμπάνιες είναι γραμμένες στο γόνατο και οι δημιουργοί της δεν έχουν δώσει σημασία ούτε στα αυτονόητα… Όπως για παράδειγμα  αυτό που λέει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός στο τελευταίο σποτ  «Εγώ ποτέ δε λέω ψέματα»… Μόνο η  φράση αυτή δεν μπορεί παρά να σου φέρνει στο νου ξανά τα αλησμόνητα Ζάππεια 1 και 2, αναγκάζοντας μάλιστα  την σκέψη σου να πει «μα καλά τι λέει ο άνθρωπος»! Και  το κακό δεν σταματά εκεί συνεχίζει, όταν λέει: «Τώρα μπορώ και εγγυώμαι» και: «Ό,τι υπόσχομαι εγώ, το δίνω»… αφήνοντας σε με ανοικτό το στόμα από το σοκ (!)… Από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του ο άνθρωπος κυβερνούσε σε απευθείας σύνδεση με τα mail της τρόικας… Και λίγα λέμε.
 
Τραγική δε ειρωνεία αποτελεί και το γεγονός ότι λίγα 24ωρα πριν την κυκλοφορία του πρώτου σποτ, για τα γυρίσματα του οποίου χρησιμοποιήθηκαν νέοι, είχε… απαγορευτεί η συμμετοχή των 18άρηδων -τους οποίους όμως φορολογεί κανονικά- στις επερχόμενες εκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26