search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:51
MENU CLOSE

Η τεχνολογία στην… υπηρεσία του Charlie Hebdo – Πως μπορείτε να «κατεβάσετε» σε tablet και smartphone το φύλλο των επιζώντων

16.01.2015 06:18
Η τεχνολογία στην… υπηρεσία του Charlie Hebdo – Πως μπορείτε να «κατεβάσετε» σε tablet και smartphone το φύλλο των επιζώντων - Media

Η Charlie Hebdo δημιούργησε μία εφαρμογή που θα επιτρέπει τους αναγνώστες της εφημερίδας να την μεταφορτώνουν, ιδίως το τελευταίο φύλλο της που εξέδωσαν οι επιζώντες της επίθεσης..

Η Charlie Hebdo δημιούργησε μία εφαρμογή που θα επιτρέπει τους αναγνώστες της εφημερίδας να την μεταφορτώνουν, ιδίως το τελευταίο φύλλο της που εξέδωσαν οι επιζώντες της επίθεσης που διέπραξαν τζιχαντιστές εναντίον της συντακτικής της ομάδας, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνσή της, καθώς για δεύτερη ημέρα τα φύλλα της είναι εξαντλημένα.
 
Η ψηφιακή έκδοση του «φύλλου των επιζώντων» είναι «διαθέσιμη για smartphones και τάμπλετ μέσω μίας εφαρμογής» γνωστοποίησε η εφημερίδα, τα φύλλα της οποίας έγιναν ανάρπαστα σε διάστημα λίγων ωρών.

Ο χρήστης δεν έχει παρά να πληρώσει 2,99 ευρώ όσα δηλαδή θα έδινε και στα γαλλικά περίπτερα αν στεκόταν τυχερός και κατάφερνε να βρει ένα από τα ανάρπαστα αντίτυπα. Οσοι βέβαια επιθυμούν να κατεβάζουν για έναν χρόνο κάθε φύλλο της εφημερίδας μπορούν να καταβάλουν το ποσό των 89,99 ευρώ. Οσο για εκείνους που θέλουν να γίνουν ετήσιοι συνδρομητές της έντυπης έκδοσης, η τιμή αλλάζει αναλόγως με τη χώρα. Στην Ελλάδα το ποσό αυτό ανέρχεται σε 116 ευρώ, ενώ στη Γαλλία σε 96. Σημειώνεται ότι χθες, ανέβηκε και στο e-Bay το «φύλλο των επιζώντων» και η τιμής εκκίνησης ήταν τα 117 δολάρια.
 
Η εφαρμογή θα επιτρέπει επίσης στο χρήστη να γίνει συνδρομητής της εφημερίδας.
Επιπλέον, ψηφιακές εκδόσεις του «φύλλου των επιζώντων» θα είναι διαθέσιμες στα αγγλικά, ισπανικά και αραβικά από σήμερα Παρασκευή.
 
Η «έκδοση αυτή υλοποιήθηκε μέσω εθελοντικής εργασίας, υπό τις οδηγίες της ομάδας της Charlie Hebdo, από τις ομάδες (της οργάνωσης) Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα και του περιοδικού Courrier International», διευκρίνισε η διεύθυνση της εφημερίδας.
 
Την εφαρμογή —που αποτελεί προϊόν συνεργασίας, κυρίως με την εφημερίδα Le Monde— θα μπορούν να «κατεβάσουν» οι χρήστες συσκευών με λειτουργικά συστήματα Android, iΟS και Windows 8 στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, όπως επίσης «και σε άλλες χώρες όπου η νομοθεσία το επιτρέπει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49