search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Σεισμός μεγέθους 3,3 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική – Καθησυχάζουν οι σεισμολόγοι

16.01.2015 06:39
Σεισμός μεγέθους 3,3 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική – Καθησυχάζουν οι σεισμολόγοι - Media

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή το πρωί της Παρασκευής στην Αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ο σεισμός μεγέθους 3,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 8.32, με επίκεντρο 9 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας.

 
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγο στην Αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ο σεισμός είναι μεγέθους 3,3 Ρίχτερ  σημειώθηκε στις 8.32, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, με επίκεντρο 9 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας. 

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης μιλώντας στο Mega, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ιστορικό σεισμών για την περιοχή.

«Είμαι ενήμερος για το συμβάν, δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να μας ανησυχεί», τόνισε ο Ευθύμης Λέκκας καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, μιλώντας στον eniko.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:46