search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:38
MENU CLOSE

O καθηγητής John Mullins μιλάει για χρηματοδότηση και επιχειρηματικότητα στο ALBA Graduate Business School

15.01.2015 09:02
O καθηγητής John Mullins μιλάει για χρηματοδότηση και επιχειρηματικότητα
στο ALBA Graduate Business School - Media

Το ALBA Graduate Business School at Τhe American College of Greece φιλοξενεί τον καθηγητή του London Business School, John Mullins για μια συζήτηση με θέμα την χρηματοδότηση στην επιχειρηματικότητα.

Το ALBA Graduate Business School at Τhe American College of Greece φιλοξενεί τον καθηγητή του London Business School, John Mullins για μια συζήτηση με θέμα την χρηματοδότηση στην επιχειρηματικότητα. Αφορμή της συζήτησης είναι το νέο του βιβλίο ‘The Customer-Funded Business’ που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνάς του για τον τρόπο με τον οποίο νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξή τους.
 
Ο John Mullins είναι βραβευμένος καθηγητής στο London Business School και επισκέπτης καθηγητής του MSc in Entrepreneurship στο ALBA Graduate Business School. Έχει σημαντική επιχειρηματική εμπειρία και είναι συγγραφέας δύο βιβλίων best-seller με θέμα την επιχειρηματικότητα. Το νέο του βιβλίο εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο επιχειρηματίες του 21ου αιώνα έχουν προσαρμόσει συγκεκριμένες πρακτικές για να χρηματοδοτήσουν την επιχείρησή τους από τους πελάτες τους. Ο καθηγητής Mullins θα παρουσιάσει συγκεκριμένες μεθόδους και εργαλεία στο πλαίσιο μιας διαδραστικής συζήτησης.
 
Παράλληλα, ο καταξιωμένος επιχειρηματίας και angel investor Απόστολος Αποστολάκης θα προσεγγίσει το θέμα από την δική του οπτική γωνία. Η εκτεταμένη εμπειρία του με επιχειρήσεις όπως οι e-shop.gr, e-food.gr, doctoranytime.gr, Nannuka.gr, e-table.gr, Funkmartini, αλλά και η επενδυτική του δραστηριοποίηση στο Openfund και ως angel investor του Taxibeat, θα δώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 12.00 μ στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School (Ξενίας 6-8, Αθήνα) και είναι ανοικτή στο κοινό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής θα βρείτε στο customerfundedbusiness.eventbrite.com. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:36