search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Μέλη της βελγικής ομάδας των τζιχαντιστών ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ – 4 προσαγωγές υπόπτων στο Παγκράτι

17.01.2015 18:33
Μέλη της βελγικής ομάδας των τζιχαντιστών ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ - 4 προσαγωγές υπόπτων στο Παγκράτι - Media

Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων από το Παγκράτι το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από χθεσινό κατεπείγον μήνυμα της Europol. 

Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων από το Παγκράτι πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από χθεσινό κατεπείγον μήνυμα της Europol, καθώς και φωτογραφίες από το Βέλγιο για πυρήνα Τζιχαντιστων στην Αθηνα, που σχετίζεται με το κτυπήμα που απετράπη από τις βέλγικες διωκτικές αρχές πριν από λίγες ημέρες.

Μεταξύ των Μαροκινών υπηκόων οι οποιοι προσήχθησαν βρίσκεται και ένας "Ομάρ" ο οποίος φέρεται ως "αρχηγός" της πολυμελούς ομάδας που σχεδίαζε τις δολοφονίες αστυνομικών στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έφθασαν στον εντοπισμό του μετά από τηλεφωνικές υποκλοπές συνομιλιών από την περιοχή της Αττικης κατα το τελευταίο δίμηνο με μέλη Τζιχαντιστων στις Βρυξελες κ άλλες πόλεις του Βελγιου.

Γενετικό υλικό καθώς και φωτογραφίες των τεσσάρων προσαχθέντων έχουν σταλεί στις Βέλγικες αρχές και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ στη λεωφόρο Κατεχακη συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας για το θέμα ενώ συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση έχει ο Πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαρας  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:19