search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Την έκαψαν με το σίδερο στο πρόσωπο και τη λήστεψαν!

18.01.2015 10:33
Χαλκίδα: Την έκαψαν με το σίδερο στο πρόσωπο και τη λήστεψαν! - Media

Στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, δύο άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο σπίτι μίας 54χρονης γυναίκας, που είναι ιδιοκτήτρια βενζινάδικου.

Στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, δύο άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο σπίτι μίας 54χρονης γυναίκας, που είναι ιδιοκτήτρια βενζινάδικου.

Η άτυχη γυναίκα, ζει μόνη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι αδίστακτοι δράστες αφού την απείλησαν με πιστόλι, ζητώντας να τους πει που κρύβει τα χρήματα, στη συνέχεια την έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο στο πρόσωπο και τα χέρια , αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη ληστεία συμμετείχαν άλλα δύο άτομα, τα οποία πιθανόν έπαιξαν τον ρόλο του τσιλιαδόρου και παρέμειναν έξω από το σπίτι της γυναίκας, την ώρα που οι συνεργοί τους την βασάνιζαν ανελέητα.

Στις 22 Δεκεμβρίου θύματα της δράσης των ληστών με το σίδερο είχαν βασανίζει ηλικιωμένο ζευγάρι στα Στείρα Ευβοίας, καίγοντας τον άνδρα με την πυρωμένη λάμα στο πρόσωπο.

Αυτό που παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής, είναι αν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία των ληστών που έχει σκορπίσει τον τρόμο στην Αττική, καίγοντας τα θύματα με ηλεκτρικό σίδερο, και επέκτεινε την περιοχή δράσης της ή αν πρόκειται για μιμητές τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59