search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Δήλωση στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ από τον Δ. Τσακνή

18.01.2015 14:18
Δήλωση στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ από τον Δ. Τσακνή - Media

Σε δήλωση στήριξης των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ προχώρησε ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Διονύσης Τσακνής, κάνοντας λόγο για «έντιμη και καθαρή επιλογή».

Σε δήλωση στήριξης των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ προχώρησε ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Διονύσης Τσακνής, κάνοντας λόγο για «έντιμη και καθαρή επιλογή».

Η δήλωση του Δ. Τσακνή έχει ως εξής:

«Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ένας ανένταχτος ψηφοφόρος που είναι ή νιώθει κομμουνιστής δεν έχει μια εύκολη απόφαση μπροστά του. Ιδιαίτερα για όσους από εμάς έχουμε ιδεολογικές ή κομματικές αναφορές στο παρελθόν (απώτερο ή πρόσφατο) στο ΚΚΕ και το στηρίξαμε με κάθε τρόπο σε κρίσιμες εποχές και σε κρίσιμες αναμετρήσεις, η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Η επιλογή του μοναχικού δρόμου ή της άρνησης συμμετοχής δεν μπορεί στην παρούσα φάση να είναι η ενδεδειγμένη. Εφόσον το πρόταγμα είναι άμεση αγωνιστική μεταβατική διέξοδος απ’ την κρίση εδώ και τώρα, με την προϋπόθεση της ρήξης με το σύστημα ΕΕ-ευρώ, η επιλογή δεν μπορεί να είναι παρά ψήφος στις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που, παρά τις όποιες διαφορές τους, συμπαρατάσσονται μετωπικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Στη βάση αυτής της λογικής η στήριξη των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ αποτελεί μια έντιμη και καθαρή επιλογή.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:00