search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Βορίδης: Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά, ό,τι κι αν χρειαστεί -ΣΥΡΙΖΑ: Κήρυγμα εκτροπής, θυμίζει Χούντα (Video)

19.01.2015 07:17
Ριπές Αντώναρου κατά Βορίδη: «Φτηνιάρικη πατριδοκαπηλία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους» η ομιλία του στον Ασπρόπυργο - Media

«Η δική μας η γενιά, τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης και συμπλήρωσε «δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε». Για κήρυγμα εκτροπής που θυμίζει Χούντα έκανε λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η δική μας η γενιά, τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης σε προεκλογική εκδήλωση στον Ασπρόπυργο και συμπλήρωσε «δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε»
 
Ο Μάκης Βορίδης, μάλιστα, συνέχισε παραλληλίζοντας τον εμφύλιο με τις προσεχείς κάλπες: «Ό, τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή.»
 
«Η σύγκρουση της Κυριακής είναι σύγκρουση ιδεολογική ανάμεσα στις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδοτισμό της Αριστεράς.» κατέληξε ο Μάκης Βορίδης.  
 

Παπαδημούλης: Κήρυγμα εκτροπής, θυμίζει Χούντα

Για κήρυγμα εκτροπής που θυμίζει Χούντα, έκανε λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με "χτύπημα" στο twitter του.

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς να δώσει εξηγήσεις 

Με ανακοίνωσή του και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις Βορίδη:

"Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο κ. Βορίδης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του κ. Σαμαρά.

 
Δηλώνει πως «θα κάνει τα πάντα» για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού
 
Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας
 
Ο κ. Σαμαράς οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του κ. Βορίδη που δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο.
 
Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες και να εκφράσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η Δημοκρατία θα νικήσει."
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:50