search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Π. Καμμένος: Οι ΑNEΛ θα είναι στη Βουλή εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει

19.01.2015 14:42
Π. Καμμένος: Οι ΑNEΛ θα είναι στη Βουλή εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει - Media

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα πολιτών που θα είναι στη Βουλή την επόμενη μέρα, εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει», τόνισε τη Δευτέρα από τα Τρίκαλα, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα πολιτών που θα είναι στη Βουλή την επόμενη μέρα, εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει», τόνισε τη Δευτέρα από τα Τρίκαλα, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο Π. Καμμένος επανέλαβε – μεταξύ άλλων – πως οι ΑΝ.ΕΛ. επιδιώκουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, «με συγκεκριμένες δικές μας κόκκινες γραμμές» και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα ας επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θέλει να κάνει. Εμείς δεν είμαστε ΔΗ.ΜΑΡ. […] Η ΔΗ.ΜΑΡ. πάντα λειτουργούσε ως το μπαστούνι της εκάστοτε εξουσίας, διαπραγματευόταν θέσεις κυβερνητικές και έκανε κωλοτούμπες […] Εμείς θέλουμε να είμαστε εταίροι και όχι πολιτικές εταίρες».

Απαντώντας στις επισημάνσεις του πρωθυπουργού, σε συνέντευξή του, για το εάν οι ΑΝ.ΕΛ. είναι ευρωπαϊκό κόμμα, υπογράμμισε ότι το κόμμα του «είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα, αλλά στις αρχές της Ευρώπης των εθνών κρατών, των κυρίαρχων κρατών» και πρόσθεσε: «Στην Ευρώπη της κ. Μέρκελ, στην Ευρώπη της ευρωπαϊκής ενοποίησης μέσω της τραπεζικής ενοποίησης, με τη γερμανική επικυριαρχία, με τη διοίκηση των χωρών σαν υπό κατοχή κράτη, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, εμείς λέμε όχι». 

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως είναι μόνο η σημαία, την οποία ο κ. Σαμαράς θέλει να έχει στα χέρια του και δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:51