search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Προκήρυξη έξω από τα γραφεία της Ναυτεμπορικής

19.01.2015 15:06
Προκήρυξη έξω από τα γραφεία της Ναυτεμπορικής - Media

Προκήρυξη από οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Αναρχικός Κομάντο Νέστο Μάχνο» τοποθετήθηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από την «Ναυτεμπορική», στα γραφεία της οποίας προηγήθηκε σχετικό τηλεφώνημα.

Προκήρυξη «ανάληψης ευθύνης» από οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Αναρχικός Κομάντο Νέστο Μάχνο» τοποθετήθηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από την «Ναυτεμπορική», στα γραφεία της οποίας προηγήθηκε σχετικό τηλεφώνημα.
 
Ένας άνδρας τηλεφώνησε στις 14.45 στα γραφεία της εφημερίδας και προσδιόρισε το όχημα επί της οδού Λένορμαν, πάνω στο οποίο υπήρχε φάκελος που όπως υποστήριξε περιείχε «προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης από τον Αναρχικό Κομάντο Νέστορ Μάχνο».
 
Στον φάκελο αναγράφεται το όνομα του Χρήστου Πατουχέα, του απότακτου αστυνομικού που συνελήφθη προ ημερών ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.
 
Στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, όπως και γερανοφόρο όχημα της ΕΛΑΣ.
 
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η αστυνομία χαρακτηρίζει την προκήρυξη «ερασιτεχνική» και άνευ σημασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44